Geplaatst op dinsdag 19 december 2017
Deel dit artikel

Albert Hotzky van Alberto’s Italian zocht een systeem om alle bedrijfsprocessen volledig te digitaliseren. Horeko bleek de enige juiste partij. Albert: “Horeko is net zo vooruitstrevend als Alberto’s Italian. Wij gebruiken Horeko voor alles: van het calculeren van onze recepturen, tot de personeelsplanning maar ook voor het registreren van HACCP.”

Alberto’s Italian is een restaurant, pizzeria, winebar en trattoria. Op de kaart staan verschillende soorten Italiaanse vlees- en visgerechten, pizza’s, pasta’s, antipasti en ze serveren ook een aantal internationale gerechten. Albert: “Ik opende een jaar geleden de eerste vestiging van Alberto’s Italian in Nijkerk. En van begin af aan werk ik hier met Horeko. Sinds een half jaar draait Horeko ook in mijn andere zaken. Ideaal, want zo werken alle locaties van Alberto’s met precies dezelfde receptuur en op dezelfde werkwijze. Ook HACCP wordt geregeld in Horeko. Zo weet ik zeker dat ik voldoe aan de wettelijke eisen voor voedselveiligheid en hygiëne.”

 

Meer rendement

Horeko is handig voor het beheren van alle personeelsprocessen. Bij Alberto’s Italian werken in totaal 150 medewerkers. Alleen al de salarisadministratie bespaart mij anderhalve dag per maand. Ook voor het berekenen van de winstmarges is Horeko ideaal. Als de inkoopprijzen van een product zijn gestegen zie ik dit meteen in het systeem en pas ik de marges aan. Meer rendement dus.”

Geheugensteuntje

Horeko is een handig geheugensteuntje voor drukke ondernemers. Albert: “Alle taken staan overzichtelijk op het scherm. Het systeem blijft een melding geven totdat de taak is uitgevoerd. Je kunt dus nooit meer iets vergeten.

Deel dit artikel

Vragen? Wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op!

Wij komen graag bij u langs

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.