Kennis

Gastvrijheid

Vanaf mijn 14e ben ik bezeten met het horecavirus. Sindsdien heeft de horeca altijd centraal gestaan in mijn leven; van het snijden van uien in de snackbar tot mijn huidige rol als commercieel directeur van Horeko. De horeca is een prachtige branche, en ik geniet er dan ook elke dag weer van om in deze […]

Geplaatst op maandag 10 juli 2017

Maakt u uw roosters al online?

  Veel horecaondernemers werken nog met eenvoudige Word- of Excelsheets om hun roosters op te stellen en via de mail naar hun collega’s te versturen. Alhoewel dit een makkelijke manier lijkt, valt dit in de praktijk toch vaak tegen. Deze Word- of Excelsheets zijn namelijk niet erg geschikt om de beschikbaarheid van de medewerkers op […]

Geplaatst op donderdag 12 januari 2017

Digitalisering in de horeca; onmisbaar of onnodig?

Sinds het begin van het digitale tijdperk in de jaren ’90 is er een hoop veranderd in de wereld om ons heen. Digitale apparaten zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons leven en ook in de zakelijke wereld zijn digitale apparaten onmisbaar geworden. Maar hoe zit dit in de horeca? Zijn […]

Geplaatst op donderdag 12 januari 2017