Geplaatst op dinsdag 8 mei 2018
Deel dit artikel

Aankomende zondag is het weer Moederdag. De dag om de moeders van Nederland eens lekker in het zonnetje te zetten. En zeker moeders die vaak zelf in de keuken staan thuis vinden het extra fijn als er eens voor hen wordt gekookt. Wat ga jij doen met Moederdag?

Brunch

Vroeger bracht je mama een ontbijtje op bed, maar nu wordt er steeds vaker gekozen om het iets serieuzer aan te pakken. Brunch is (weer) helemaal hip en een leuke manier om de dag te beginnen. Met het gezin aan een grote tafel vol lekkernijen geeft een gevoel van luxe. En er is vaak voor ieder wat wils; hartige gerechten voor de volwassenen en lekkere zoetigheden voor de kleintjes. Als je later nog op pad wil is brunch ook ideaal omdat je ook na de brunch nog de dag voor je hebt liggen.

 

High Tea

Geen zin om vroeg op te staan? Dan is een high tea een leuk idee. High tea is al lang zijn stoffige imago kwijt van thee en cakejes, het is nu een gezellige activiteit waarbij hapjes en drankjes afwisselend voorbij komen. Natuurlijk draait het nog wel om thee, maar je wordt steeds vaker ontvangen met een glaasje verse jus of bubbels. Daarna wordt de tafel vol gezet; sandwiches, fingerfood, warme hapjes, scones, bonbons. High tea geeft je een gevoel decadentie vergezeld door een eindeloze stroom van thee.

 

Diner

Is jouw moeder meer een avondmens? Dan is een leuk diner de beste manier om haar te verwennen. Kies voor een informele setting om het gevoel van familie te versterken. Veel restaurants spelen in op deze dag met speciale menu’s en arrangementen die het voor moeders net iets bijzonderder maken. Genoeg keus om de dag gezellig samen af te sluiten.

 

 

De trend om in de horeca steeds meer aandacht te geven aan bijzondere dagen zoals Moederdag is overgewaaid uit de VS. Tot enkele jaren terug werd Moederdag vooral binnenshuis gevierd, maar het wordt steeds populairder om iets buiten de deur te doen. Aandacht en gastvrijheid zijn cruciaal in de horeca en daarom is het juist leuk om in te haken op deze dagen.

 

Deel dit artikel

Vragen? Wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op!

Wij komen graag bij u langs

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.