Personeelsplanning | Rooster maken horeca

Eenvoudig roosters maken en automatisch de gewerkte uren registreren.

  • Eenvoudig en snel roosters maken
  • Overzicht van (on)beschikbaarheid van medewerkers
  • Complete personeelsadministratie
  • Urenregistratie d.m.v. vingerafdruk of via mobiele app
  • Gratis mobiele app voor medewerkers

Vraag een gratis demo aan NL

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij je langs.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WAT BIEDT HOREKO PLANNING

Eenvoudig een rooster maken

Eenvoudig een rooster maken

Aan de hand van een duidelijk overzicht van de beschikbaarheid en afwezigheid van al je medewerkers, vul je je roosters nog makkelijker in. Bovendien kun je slim gebruik maken van terugkerende diensten, waardoor het opstellen van het rooster je steeds minder tijd kost. Ook houd je tijdens het roosteren inzicht in het aantal geroosterde uren en de bijbehorende kosten. Wanneer het rooster af is, verzend je dit met één druk op de knop naar al je medewerkers.

Meer over roosteren
Centrale personeelsadministratie

Centrale personeelsadministratie

Bundel nu al je personeelsgegevens op één centrale plek, zodat je deze altijd en overal kunt raadplegen. Bewaar persoonlijke documenten van een medewerker zoals contracten, legitimatie en beoordelingsverslagen in het systeem. Of maak met Bedrijfsdocumenten een document beschikbaar voor een bepaalde groep medewerkers; zo deel je het bedrijfshandboek met iedereen of een tapinstructie alleen voor de barmedewerkers. En door een verloopdatum in te stellen van bijvoorbeeld een EHBO certificaat vergeet je nooit meer een document te verlengen.

Uitgebreide analyse

Uitgebreide analyse

Op basis van de contracten en geklokte uren worden de opgebouwde plus-, min- en vakantie-uren automatisch bijgehouden, zodat je personeelsregistratie altijd compleet en up-to-date is. Met de uitgebreide rapportagemogelijkheden heb je zeer gedetailleerd inzicht in de loonkosten, de productiviteit en nog veel meer.

Mobiele app

Mobiele app

Met de gratis app voor iPhone en Android zijn je medewerkers nog beter betrokken bij je personeelsplanning. Zij kunnen in deze app hun actuele rooster inzien, hun beschikbaarheid doorgeven, vrij vragen of onderling diensten ruilen. Bovendien kun je open diensten aanbieden, waar medewerkers via de app op kunnen reageren. Daarnaast dient de app als handig communicatiemiddel waarmee je ook nieuwsberichten verstuurt.

Urenregistratie horeca

Urenregistratie horeca

Je medewerkers registreren zelf hun uren door in- en uit te klokken via de vingerafdrukscanner of de mobiele app. Zo wordt je urenadministratie automatisch bijgehouden en worden plus-, min- en vakantie-uren meteen verrekend